Millward Brown

LOCATION
Athens
ARCHITECT
Whitebox architects
AREA
350 m2
PHOTOGRAPHY
George Fakaros

Follow the light is the motto the architects placed on the entrance of the office and the custom continuous lights that run the corridors play a homage to exactly that.

Millward brown head offices lighting design makes use of conventional linear office lighting fixtures in an unconventional way. Linear lights run in continuous lines and create odd angles, when they meet walls they dig into them or sometimes, or they just hang over offices creating personal spaces on a rather open space office. Both 4000K and 3000K lighting sources are used to segregate spaces. The working offices linear lights can be locally dimmed in order to create an individualized lighting atmosphere.

PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT
Related Projects

Inspirations

Super G
Objects
PROLICHT
Glare reduction
Technology
i LED
MILO X120
Objects
FLEXA LIGHTING
Newsletter

Sign up to our newsletter for our monthly bulletin of our latest product, events and projects updates.

On subscription you accept our Privacy Policy .