Navarino Dunes

LOCATION
Peloponnese
ARCHITECT
Tombazis and associates
AREA
4,000 m2
PHOTOGRAPHY

The outdoor areas of the residence are dimmly lit to avoid spill light on an area that falls under strict environmental protection conditions.

Small strategically placed narrow beam uplights illuminate the corners of the residence underlining its monolithic structure. The more brightly lit semi open spaces appear as cutouts to the stone mass. The landscape has a lighting approach that uses mostly low emitting led bollard-like lighting fixtures that bring out the texture and colors of the plants without creating any light pollution.

PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT
Newsletter

Sign up to our newsletter for our monthly bulletin of our latest product, events and projects updates.

On subscription you accept our Privacy Policy .