Residence in Voula

LOCATION
Athens
ARCHITECT
ISV
AREA
1,400 m2
PHOTOGRAPHY
Yannis Kontos

The view is the defining element of this residence and the lighting approach tries to create spaces that are introvert but at the same time open to it.

The implemented lighting scheme creates a canvas in which the different uses of the spaces can coexist. Simultaneously several elements and spaces of the house receive a special treatment that transforms them, the more profound examples being the outdoor pool and the wine cellar. In the outdoor space only a few essential elements are highlighted.

PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT
Related Projects

Inspirations

Super G
Objects
PROLICHT
Drop
Objects
FLUVIA
Pop P4
Objects
OTY LIGHT
Newsletter

Sign up to our newsletter for our monthly bulletin of our latest product, events and projects updates.

On subscription you accept our Privacy Policy .