Shy Horse

LOCATION
Kifissia, Athens
ARCHITECT
People group
AREA
950 m2
PHOTOGRAPHY
Yannis Kontos

A “wall” of light utilized by linear lighting fixtures imposes a feeling of a secluded space and at the same time distorts the boundaries of the garden making it appear more spacious.

The basic idea behind the design for the Shy horse restaurant was to create a refreshing garden resembling an oasis next to the busy streets and the tall buildings that surround the premises, thus the lighting focuses on the greenery and not on the hard surfaces or the building. Hanging lights with warm and soft light illuminate the canopy and provide adequate lighting levels for dining.

PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT
Related Projects

Inspirations

Notredame
Objects
KARMAN
CU Flex
Objects
i LED
Newsletter

Sign up to our newsletter for our monthly bulletin of our latest product, events and projects updates.

On subscription you accept our Privacy Policy .