Vacation House in Serifos

LOCATION
Serifos
ARCHITECT
MOLD architects
AREA
4,000 m2
PHOTOGRAPHY
Yannis Kontos

Nested on a cliff and following the topographical curves of the area, the residence receives a subtle lighting approach that interacts mostly with the more industrial elements of the composition.

The light lines are juxtaposed to the soft lines of the landscape creating a nightscape where the space is not only defined by mass but also by light. The interior space design is a modern take on the Cycladic architecture and the lighting plays with soft tones and hidden lines to create a night setting inspired by the way the sun brings out the white-washed surfaces.

PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT
Related Projects

Inspirations

Furniture meets light
Objects
VIBIA
ADFF light installation
Spaces
IFI
Newsletter

Sign up to our newsletter for our monthly bulletin of our latest product, events and projects updates.

On subscription you accept our Privacy Policy .